Hjemmelaget iskrem.

Hjemmelaget iskrem

Tilberedningstid: 15 min + frysing
Oppskriften er middels å tilberede
Oppskriften har fått 5 poeng (av max 6) fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 5933 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6






NB! Oppskriften Hjemmelaget iskrem har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Hjemmelaget iskrem er slett ikke vanskelig å lage. Det er dessuten en super måte å få brukt opp eggeplommer eller kremfløte som du måtte ha fått til overs.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 360,27 Kcal
Protein 3,95 g
Fett 28,15 g
Karbo 22,78 g
Pris 6,18.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkeggeplomme
100grsukker
1stang(stenger)vaniljestang
3dlkremfløte

Fremgangsmåte:

1. Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis.
2. Splitt vaniljestangen på langs og skrap frøene over i kremfløten. Pisk kremfløten stiv og bland med eggedosis.
3. Fyll iskremblandingen i tomme yoghurtbegre eller liknende og sett i fryseren til den har stivnet.

Server for eksempel med litt revet sjokolade på toppen.

Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Fotograf: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 27302)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!