Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Hjemmelaget iskrem

Oppskriften tar ca 15 min + frysing å lage 15 min + frysing     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 5 poeng. 5 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 6,18 Kcal: 360,77 Fett: 28,15 gr Protein: 3,95 gr Karbo: 22,78 gr
Mettet fett: 16,61 gr Kostfiber: 0,00 gr Salt av natrium: 0,06 gr
Oppskriften har hatt 4871 lesere! 4871 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stkeggeplomme
100grsukker
1stang(stenger)vaniljestang
3dlkremfløte
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater25,29 prosent
Protein4,38 prosent
Fett70,32 prosent

Totalpris for 6 porsjoner

Kr 29,53

Pris pr porsjon

Kr 4,92
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse




Hjemmelaget iskrem.
Hjemmelaget iskrem er slett ikke vanskelig å lage. Det er dessuten en super måte å få brukt opp eggeplommer eller kremfløte som du måtte ha fått til overs.

Fremgangsmåte:

1. Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis.
2. Splitt vaniljestangen på langs og skrap frøene over i kremfløten. Pisk kremfløten stiv og bland med eggedosis.
3. Fyll iskremblandingen i tomme yoghurtbegre eller liknende og sett i fryseren til den har stivnet.

Server for eksempel med litt revet sjokolade på toppen.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Polkagris-is hos oss.Les mer om Snøfriskparfait hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:27302



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen