Hjemmelaget karamellpudding 3

Bilde av Hjemmelaget karamellpudding 3.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grsukker
1stkvaniljestang
3dlkremfløte
4,5dlmelk
5stkegg
Pynt: kremfløte.

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 183,36 Kcal
Protein 4,97 g
Fett 13 g
Karbo 11,62 g
Pris 3,95.- kr

Fremgangsmåten:

Brun sukkeret i en tykkbunnet kjele. Hell den over i i en form og glaser formen. Ha melken, fløten og vaniljestangen i en kjele og kok opp. La det småkoke i ca. 5 min. Avkjøles noe. Tilsett halvpiskede egg. Hell blandingen gjennom en sil i formen.

Sett puddingen i vannbad i ovnen ved 100 gr. La den stå til den er tyknet, ca. 2 1/2 time.

Avkjøl helt, og hvelv på fat.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Grip’s verden
Oppskriften har hatt 31121 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,7 poeng totalt (av max 6) fra 11 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 19000)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!