Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Hjemmelaget karamellpudding 3

Oppskriften har fått 3,7 poeng. 3,7 poeng (av max 6) i snitt fra 11 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 4,01 Kcal: 183,20 Fett: 13,00 gr Protein: 4,93 gr Karbo: 11,62 gr
Mettet fett: 7,55 gr Kostfiber: 0,00 gr Salt av natrium: 0,14 gr
Oppskriften har hatt 28640 lesere! 28640 lesere

Ingredienser

Porsjoner
100grsukker
1stkvaniljestang
3dlkremfløte
4,5dlmelk
5stkegg
Pynt: kremfløte.
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater25,37 prosent
Protein10,76 prosent
Fett63,86 prosent

Totalpris for 8 porsjoner

Kr 45,12

Pris pr porsjon

Kr 5,64
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Hjemmelaget karamellpudding 3.

Fremgangsmåte:

Brun sukkeret i en tykkbunnet kjele. Hell den over i i en form og glaser formen. Ha melken, fløten og vaniljestangen i en kjele og kok opp. La det småkoke i ca. 5 min. Avkjøles noe. Tilsett halvpiskede egg. Hell blandingen gjennom en sil i formen.

Sett puddingen i vannbad i ovnen ved 100 gr. La den stå til den er tyknet, ca. 2 1/2 time.

Avkjøl helt, og hvelv på fat.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Marsipankake med bær og is hos oss.Les mer om Pavlova 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:19000



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen