Hjemmelaget karamellpudding 3

Hjemmelaget karamellpudding 3.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grsukker
1stkvaniljestang
3dlkremfløte
4,5dlmelk
5stkegg
Pynt: kremfløte.

Fremgangsmåte:

Brun sukkeret i en tykkbunnet kjele. Hell den over i i en form og glaser formen. Ha melken, fløten og vaniljestangen i en kjele og kok opp. La det småkoke i ca. 5 min. Avkjøles noe. Tilsett halvpiskede egg. Hell blandingen gjennom en sil i formen.

Sett puddingen i vannbad i ovnen ved 100 gr. La den stå til den er tyknet, ca. 2 1/2 time.

Avkjøl helt, og hvelv på fat.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 183,2 Kcal
Protein 4,93 g
Fett 13 g
Karbo 11,62 g
Pris 3,95.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Grip’s verden
Oppskriften har hatt 30094 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,7 poeng totalt (av max 6) fra 11 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 19000)

Ekstra info

Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!