Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjemmelaget pasta glutenfri




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1sshusk
0,5dlvann
3dlfin glutenfri melblanding
1stkegg
1krmsalt
Ca 1,5ssvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hjemmelaget pasta glutenfri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier134,61166,88Kcal
Protein3,294,08gram
Karbohydrat22,8128,28gram
Kostfiber2,733,38gram
Fett2,753,41gram
Mettet fett0,700,87gram
Salt0,861,07gram
Pris på oppskriftenKr 4,96Kr 6,15Kroner
Hele oppskriften veier248 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg husk i bollen til kjøkkenmaskinen og hell på ½ dl vann. Bland godt og la det svelle noen minutter.

Mål opp melet nøyaktig og hell det i bollen. Tilsett egg, salt og eventuelt smakstilsetning. Start maskinen og la den gå til alt er godt blandet. Tilsett vannet dråpevis mens maskinen går, men ikke mer enn til at melsmulene danner en deig. La deigen eltes fortsatt en stund.

Kjevle ut deigen til ønsket pastasort, for eksempel spaghetti eller tagliatelle. La pastaen ligge luftig en stund før den brukes. Legg pastaen i rikelig kokende lettsaltet vann. La vannet koke opp igjen og beregn 2-3 minutters koketid. Da vil pastaen ha litt tyggemotstand. Rør forsiktig rundt. La pastaen renne godt av, men ikke skyll den. Drypp over litt olivenolje og server straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5914)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.