Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Hjemmelaget potetstappe

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 64 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,67 Kcal: 104,25 Fett: 4,63 gr Protein: 1,85 gr Karbo: 13,14 gr
Mettet fett: 2,95 gr Kostfiber: 1,31 gr Salt av natrium: 0,09 gr
Oppskriften har hatt 96389 lesere! 96389 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1,5kgpoteter
2dlmelk
3sssmør
salt
hvit pepper
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater50,41 prosent
Protein7,09 prosent
Fett39,97 prosent
Kostfiber2,51 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 25,13

Pris pr porsjon

Kr 6,28
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Skrell potetene og del dem i fire. Ha potetene i en kjele og hell på vann slik at det dekker potetene. Kok potetene møre. Hell av kokevannet og mos potetene med en gaffel, en stavmikser eller press potetene gjennom en sikt. Rør inn smør i den varme potetmassen.Spe med melk til potetstappen får ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper rett før servering.

Forslag til smakstilsetninger:

1 lite selleri, skrelles og kokes sammen med potetene. Smaker godt til for eksempel lammestek.

3 hvitløksfedd, kokes sammen med potetene.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sukkerglaserte Poteter hos oss.Les mer om Stuede poteter 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:15546



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen