Hjemmelaget potetstappe


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1,5kgpoteter
2dlmelk
3sssmør
1dashsalt
hvit pepper


Fremgangsmåte:

Skrell potetene og del dem i fire. Ha potetene i en kjele og hell på vann slik at det dekker potetene. Kok potetene møre. Hell av kokevannet og mos potetene med en gaffel, en stavmikser eller press potetene gjennom en sikt. Rør inn smør i den varme potetmassen.Spe med melk til potetstappen får ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper rett før servering.

Forslag til smakstilsetninger:

1 lite selleri, skrelles og kokes sammen med potetene. Smaker godt til for eksempel lammestek.

3 hvitløksfedd, kokes sammen med potetene.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 15546)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 104,17 Kcal
Protein 1,85 g
Fett 4,63 g
Karbo 13,12 g
Pris 1,67.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!