Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjernepølse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grhjerne
Ca 2,5dlmelk
0,5dlhavregryn
1tssalt
0,5tspepper
3sshakket lølk
100grbyggmel eller hvete
50grnyretalg
Tarmer


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hjernepølse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier167,03358,49Kcal
Protein7,3915,86gram
Karbohydrat10,1421,76gram
Kostfiber1,252,68gram
Fett10,4922,51gram
Mettet fett4,008,59gram
Salt0,972,09gram
Pris på oppskriftenKr 2,96Kr 6,35Kroner
Hele oppskriften veier859 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg hjernen i bløt i vann 2 timer. Ta den opp, tørk de og mos den til en fin masse. Bløt hvaregryn i melken. Ha i hjernen, salt, pepper og løk. Tilsett mel til passe tykkelse. Nyretlagen hakkes fint o røres inn. Røren fylles i tarmer ca 3/4 fulle, knytt igjen. Prikk pølsene og la de trekke i lettsaltet vann i ca 30-40 minutter. Avhenger av størrelse.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3814)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.