Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjerteskjell med savoykål og oregano




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kghjerteskjell
4blad(er)savoykål
4sssmør
1ssoregano, tørket
havsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Melk
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hjerteskjell med savoykål og oregano med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier192,39233,13Kcal
Protein6,618,01gram
Karbohydrat0,941,14gram
Kostfiber1,041,26gram
Fett17,7921,56gram
Mettet fett11,1213,47gram
Salt1,121,36gram
Pris på oppskriftenKr 7,27Kr 8,81Kroner
Hele oppskriften veier485 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta forsiktig av noen store kålblader, slik at de forblir hele. Ta bort det groveste av stilken på savoykålbladene og kok dem i rikelig fosskokende vann med havsalt i 3-4 minutter. Avkjøl dem raskt under rennende, kaldt vann. La dem renne godt av.

Legg kålbladene ved siden av hverandre og fordel hjerteskjellene på dem. Ha en klatt smør på og dryss oregano og svart pepper på toppen. Fold kålbladene sammen litt, slik at skjellene holder seg på plass, og legg disse "pakkene" i en vid kjele med lokk. Damp det hele på middels varme til skjellene åpner seg. Legg pakkene på varme, dype tallerkener og brett ut bladene. De som liker hvitløk, kan gjerne tilsette det, men da under dampingen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7872)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.