Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Hjortegryte

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,2 poeng. 4,2 poeng (av max 6) i snitt fra 22 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 10,45 Kcal: 86,00 Fett: 4,17 gr Protein: 9,50 gr Karbo: 2,51 gr
Mettet fett: 2,52 gr Kostfiber: 0,31 gr Salt av natrium: 0,62 gr
Oppskriften har hatt 46256 lesere! 46256 lesere

Ingredienser

Porsjoner
750grbeinfritt grytekjøtt, helst renskåret og litt mørnet
2tsknust einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssoyasaus
1tsknust svart pepper
1stkrød løk
2sssolbærsirup
10stksjampinjonger
0,5stkpurre
0,5litervann
1stkbuljongterning
2dlseterrømme
salt
1ssmaizena
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater11,64 prosent
Protein44,08 prosent
Fett43,54 prosent
Kostfiber0,71 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 194,92

Pris pr porsjon

Kr 48,73
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Kutt kjøttet i terninger på 20-30 g. Bland kjøttet med krydder, soyasaus og solbærsirup, og la det stå til dagen etter.

Brun kjøttet, helst i jerngryte. Tilsett vann og buljongterning og kok til det så vidt er mørt.

Kutt sjampinjonger, løk og purre i passende biter. Rør ut maisenna i rømmen. Ha alt i gryta og kok i 5 minutter.

Server direkte fra gryta sammen med potetpuré eller kokte poteter. Rørte tyttebær smaker godt til.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:9999



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen