Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Hjortegryte

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,2 poeng. 4,2 poeng (av max 6) i snitt fra 22 lesere
Oppskriften har hatt 46833 lesere! 46833 lesere

Ingredienser

Porsjoner
750grbeinfritt grytekjøtt, helst renskåret og litt mørnet
2tsknust einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssoyasaus
1tsknust svart pepper
1stkrød løk
2sssolbærsirup
10stksjampinjonger
0,5stkpurre
0,5litervann
1stkbuljongterning
2dlseterrømme
1dashsalt
1ssmaizena
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Hjortegryte er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Kutt kjøttet i terninger på 20-30 g. Bland kjøttet med krydder, soyasaus og solbærsirup, og la det stå til dagen etter.

Brun kjøttet, helst i jerngryte. Tilsett vann og buljongterning og kok til det så vidt er mørt.

Kutt sjampinjonger, løk og purre i passende biter. Rør ut maisenna i rømmen. Ha alt i gryta og kok i 5 minutter.

Server direkte fra gryta sammen med potetpuré eller kokte poteter. Rørte tyttebær smaker godt til.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 86,06404,1220,2 %
Fett: 4,1619,53 gr27,9 %Fett43,5 %
Protein: 9,4944,56 gr89,1 %Protein44,1 %
Karbo: 2,5111,79 gr3,9 %Karbo11,66 %
Fiber: 0,311,46 gr4,9 %Fiber0,72 %
Mettet fett: 2,5211,83 gr59,2 %
Salt: 0,673,17 gr63,4 %
Hele oppskriften veier 1878,3 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.10,44 .-
Pris 4 porsjonerKr. 194,84 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 48,71.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:9999



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser