Hjortegryte


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
750grbeinfritt grytekjøtt, helst renskåret og litt mørnet
2tsknust einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssoyasaus
1tsknust svart pepper
1stkrød løk
2sssolbærsirup
10stksjampinjonger
0,5stkpurre
0,5litervann
1stkbuljongterning
2dlseterrømme
1dashsalt
1ssmaizena


Fremgangsmåte:

Kutt kjøttet i terninger på 20-30 g. Bland kjøttet med krydder, soyasaus og solbærsirup, og la det stå til dagen etter.

Brun kjøttet, helst i jerngryte. Tilsett vann og buljongterning og kok til det så vidt er mørt.

Kutt sjampinjonger, løk og purre i passende biter. Rør ut maisenna i rømmen. Ha alt i gryta og kok i 5 minutter.

Server direkte fra gryta sammen med potetpuré eller kokte poteter. Rørte tyttebær smaker godt til.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Kystvilt
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9999)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 86,64 Kcal
Protein 9,49 g
Fett 4,16 g
Karbo 2,67 g
Pris 10,44.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!