Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Hjortegryte

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,2 poeng. 4,2 poeng (av max 6) i snitt fra 23 lesere
Oppskriften har hatt 47724 lesere! 47724 lesere
Hjortegryte har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 86,06 kcal ......Protein: 9,49 g ......Fett: 4,16 g ......Mettet fett: 2,52 g
Karbohydrater: 2,51 g ......Kostfiber: 0,31 g .....Natrium: 269,96 mg .......Pris: 10,44 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
750grbeinfritt grytekjøtt, helst renskåret og litt mørnet
2tsknust einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssoyasaus
1tsknust svart pepper
1stkrød løk
2sssolbærsirup
10stksjampinjonger
0,5stkpurre
0,5litervann
1stkbuljongterning
2dlseterrømme
1dashsalt
1ssmaizena
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kystvilt
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin


Fremgangsmåte:

Kutt kjøttet i terninger på 20-30 g. Bland kjøttet med krydder, soyasaus og solbærsirup, og la det stå til dagen etter.

Brun kjøttet, helst i jerngryte. Tilsett vann og buljongterning og kok til det så vidt er mørt.

Kutt sjampinjonger, løk og purre i passende biter. Rør ut maisenna i rømmen. Ha alt i gryta og kok i 5 minutter.

Server direkte fra gryta sammen med potetpuré eller kokte poteter. Rørte tyttebær smaker godt til.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 86,06404,1220,2 %
Fett: 4,1619,53 g27,9 %Fett43,5 %
Protein: 9,4944,56 g89,1 %Protein44,1 %
Karbo: 2,5111,79 g3,9 %Karbo11,66 %
Fiber: 0,311,46 g4,9 %Fiber0,72 %
Mettet fett: 2,5211,83 g59,2 %
Salt: 0,673,17 g63,4 %
Hele oppskriften veier 1878,3 g totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.10,44 .-
Pris 4 porsjonerKr. 194,84 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 48,71.-Vis fullt næringsinnhold









Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:9999



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen