Aktuelt akkurat nå!
Grillmat...Smoothies...Sommermat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Hjortegryte

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
750grbeinfritt grytekjøtt, helst renskåret og litt mørnet
2tsknust einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssoyasaus
1tsknust svart pepper
1stkrød løk
2sssolbærsirup
10stksjampinjonger
0,5stkpurre
0,5litervann
1stkbuljongterning
2dlseterrømme
1dashsalt
1ssmaizena

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 86 Kcal
Protein 9,49 g
Fett 4,16 g
Karbo 2,51 g
Pris 10,44.- kr

Fremgangsmåte:

Kutt kjøttet i terninger på 20-30 g. Bland kjøttet med krydder, soyasaus og solbærsirup, og la det stå til dagen etter.

Brun kjøttet, helst i jerngryte. Tilsett vann og buljongterning og kok til det så vidt er mørt.

Kutt sjampinjonger, løk og purre i passende biter. Rør ut maisenna i rømmen. Ha alt i gryta og kok i 5 minutter.

Server direkte fra gryta sammen med potetpuré eller kokte poteter. Rørte tyttebær smaker godt til.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kystvilt
Oppskriften har hatt 50710 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,2 poeng totalt (av max 6) fra 23 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9999)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!