Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjortegryte 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 550grhjortekjøtt
2stkstore løk
250grchampignons
2sskoncentrert tomatpure
0,5tstørr gul sennep
1dashsalt
1dashpepper
2,5dlkremfløte
40grMargarin
4porsjon(er)potetmos


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sennep
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hjortegryte 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112,26596,96Kcal
Protein6,8936,64gram
Karbohydrat5,5229,35gram
Kostfiber0,623,30gram
Fett6,8236,27gram
Mettet fett3,5919,09gram
Salt0,291,55gram
Pris på oppskriftenKr 7,84Kr 41,69Kroner
Hele oppskriften veier2 127 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i strimler ca. 1x3 cm. Hakk løkene, rens champignon og skjær dem i skiver.

Brun kjøttet i margarinen ved kraftig varme. Ta kjøttet opp, og brun løkene. Ha kjøttet tilbake i gryten. Tilsett 2-3 dl. vann, tomatpuré og tørr gul sennep utrørt i litt vann. Tilsett salt og pepper, de ristede champignons og kremfløten. La retten surre i 15 min til kjøttet er mørt, tilsett evt. jevning.

Tilbehør:
Serveres med potetmos og grønne erter eller løse ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22838)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.