Hjortekjøtt med broccolli. champignon og fløtepoteter

Ingredienser

Hjortekjøtt fra kjøleskapet
Broccolli
Løk
Champignon
Nypoteter
Toro saus. Kantarell og Sjampinjong

Annonse


Viktig informasjon.
Glem Hellstrøm .(den fisefine østlendingen) Glem disse såkalte kokkene rundt omkring i landet som driver pub. Kjøtt skal aldri være rød og blodete inni. Dette er bare tull!
Hjortekjøttet som allerede har vært stekt og som har ligget i kjøleskapet i 3 dager blir helt sensasjonelt godt på denne måten.
Dersom du i tillegg til alt som tidligere her beskrevet har en Spansk rødvin fra Rioja kalt Baron Delay eller en B.D.Reserva, så vil det sette prikken over ien.
Bon appetitt.

Fremgangsmåte:

HJORTEKJØTT.
Ta hjortekjøttet som du hadde til overs etter helgen.(allerede stekt) Legg det i en panne sammens med rå løk og champignon. Sprut over masse flytende margarin. Sett platen på 1 og la dette surre lenge.

POTETER.
Skjær potetene i tynne skiver. salt og krydre dem etter smak og legg de i en ildfast from. Putt dem i ovnen på 160 grader. Etter 10 minutter så ta dem ut og rør rundt og hell på oliven olje. Putt dem i ovnen i nye 7 minutter. Ta dem så ut og dynke litt melk over og la dem stå i nye 7 minutter. ta dem så ut og legg over jarlsberg ost. Inn i ovnen igjen i nye 7 minutter.

SAUS.
Ta en Toro saus. Kantarell og Sjaminjong. Tilsett 2 hele store champignon skjært i små biter og la det putre 5 minutter.( hell i litt mer melk enn det som står på pakken ). Legg så oppi Broccollikvaster og dryss salt over disse. Legg på lokk, og la det putre en stund.
LEGG DET PÅ TALLERKENEN OG NYT MATEN :)TjenesterSett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6
Ekstra info

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Arne Akselvoll
Oppskriften har hatt 3265 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 27941)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!