Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjortesuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grhjortekjøtt, gjerne med ben
1ssolje
2dlgulrøtter, rotselleri og løk i terninger
1,5litervann
1,5dlrødvin
5stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
5stkhel hvit pepper
1kvist(er)timiankvast
2tseddik, gjerne balsamico
1,5dlkremfløte
50grsjampinjonger, ferske
1sshvetemel
1sssmør
1dashsalt
1dashpepper
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hjortesuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier60,73381,95Kcal
Protein4,6028,93gram
Karbohydrat0,925,79gram
Kostfiber0,181,13gram
Fett3,7823,77gram
Mettet fett2,1113,27gram
Alkohol0,61 %
Salt0,090,59gram
Pris på oppskriftenKr 5,80Kr 36,48Kroner
Hele oppskriften veier2 516 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun kjøtt og ben i oljen i en gryte. Legg i grønnsakene og brun dem. Hell på vann. Kok opp og skum. Tilsett rødvin, krydder og eddik. La det småkoke under lokk i ca 1 time.

Ta opp kjøtt og ben. Sil buljongen og kok den inn til ca 7 dl. Tilsett fløten og la det syde i ca 15 minutter. Skjær kjøttet fra bena og hakk det i små fine terninger. Hakk sjampinjongene fint og fres alt i stekepanne. Bland sopp- og kjøtterningene i suppen.

Bland smør og mel til en glatt masse og ha det klikkvis i suppen. Småkok i noen minutter. Smak til suppen.

Varm den opp straks før servering og hell den opp i varme tallerkener. Pynt med bladpersille.

Server som forrett til en middag eller lag en større porsjon og spis suppen som hovedrett med brød ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10009)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.