Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Honning- og hvitløksmarinert fasanbryst med varm p




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetfasanbryst
9stksalatløk
3ssingefær fersk, revet
5feddhvitløk, presset
1tschilipulver
1dlhonning
0,5dlsoya
3sseddik
varm potetsalat til servering


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-lupiner
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sulfitt
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Honning- og hvitløksmarinert fasanbryst med varm p med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,50397,74Kcal
Protein8,6839,01gram
Karbohydrat9,9544,72gram
Kostfiber1,145,12gram
Fett1,305,84gram
Mettet fett0,441,98gram
Salt0,552,46gram
Pris på oppskriftenKr 10,44Kr 46,92Kroner
Hele oppskriften veier1 798 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Grovhakk den rensede salatløken og kjør den i en mikser sammen med ingefær, hvitløk og chilipulver. Bland deretter i de resterende ingrediensene. Hell marinaden over fasanbrystene og la dem ligge over natten.

Legg neste dag bryststykkene i en ildfast form og tilsett 1 dl vann. Stek dem ved 150 C til kjernetemperaturen er 65 C. Pensle med resten av marinaden under stekingen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8056)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.