Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Honningboller

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,7 poeng. 4,7 poeng (av max 6) i snitt fra 7 lesere
Oppskriften har hatt 4356 lesere! 4356 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Honningboller har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 256,06 Kcal ......Protein: 3,21 gram ......Fett: 16 gram ......Mettet fett: 10,22 gram
Karbohydrater: 24,38 gram ......Kostfiber: 0,85 gram .....Natrium: 259,94 mg .......Pris: 4,08 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
200grsmør eller margarin
0,5litermelk
75grgjær
0,5tssalt
1,5dlhonning
1,5dlhvetemel

Pensling:

egg
perlesukker
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 40 boller

Smelt smøret. Tilsett melk og honning. Smuldre gjæren i bakebollen. Løs den opp i litt av væsken. Tilsett salt. Ha i mel, litt av gangen. Arbeid deigen blank og smidig. La den heve under et klede til dobbel størrelse.

Kna deigen på bakebordet. Del den i fire emner. Trill dem til pølser. Del hver pølse i ti emner. Trill dem til glatte boller. Sett dem på smurt plate eller på bakepapir. Etterhev ca. 30 minutter. Pensle med egg og dryss på perlesukker.

Stek bollene ca. 8 minutter ved 225 C midt i ovnen. Avkjøl på rist. Honningbollene egner seg godt til frysing.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 256,062 765,45138,3 %
Fett: 16,00172,80 gr246,9 %Fett56,23 %
Protein: 3,2134,67 gr69,3 %Protein5,01 %
Karbo: 24,38263,30 gr87,8 %Karbo38,08 %
Fiber: 0,859,18 gr30,6 %Fiber0,66 %
Mettet fett: 10,22110,38 gr551,9 %
Salt: 0,657,02 gr140,4 %
Hele oppskriften veier 1080 gr totalt Ferdig bakst veier 982,8 gr Hjelp?
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,08 .-
Pris 1 porsjonerKr. 44,06 .-Se din tallerken
Pris pr bollerKr 1,10.-Vis fullt næringsinnhold









Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12748



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen