Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Horngjelsalat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grkokt, bakt eller dampet horngjel
150grmajones
50gryoghurt
1,5sstomatpure
0,5tspaprika
4dråpe(r)tabasco
75grsyltet agurker
3stktomater
1bunt(er)bredbladet persille
Sitron
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Horngjelsalat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141,01447,79Kcal
Protein8,4826,93gram
Karbohydrat1,825,78gram
Kostfiber0,722,29gram
Fett10,9334,71gram
Mettet fett1,063,37gram
Salt0,381,19gram
Pris på oppskriftenKr 9,86Kr 31,31Kroner
Hele oppskriften veier1 270 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Plukk horngjelen i mindre stykker. Del tomater i 4, skrap kjerner og saft vekk og skjær tomatkjøttet i mindre stykker.

Hakk de syltet agurker fint. Hakk persillen fint.

Bland majones og avdryppet yoghurt. Smak til med tomatpure, paprika, tabasco, sitronsaft, hakket syltet agurk, samt salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22646)
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.