Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hovedstadens sommersuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 4,5stksmåmakreller, renset
4skive(r)bacon
1stkløk
Ca 4,5stkpoteter
3stktomater som hver er delt i tre
litt karri
0,5stkfiskepudding


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-skalldyr
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hovedstadens sommersuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,58421,65Kcal
Protein7,8737,04gram
Karbohydrat6,3029,65gram
Kostfiber0,884,14gram
Fett3,4616,29gram
Mettet fett1,014,75gram
Salt0,321,49gram
Pris på oppskriftenKr 4,77Kr 22,45Kroner
Hele oppskriften veier1 883 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rist baconstrimlene i en gryte, ta dem opp og fres løkskivene lett i baconfettet. Bland i hakket løk og potetene som er skåret i terninger. Legg fisken over. Hell på vann til det så vidt dekker fisken. Dryss på litt salt. Kok det hele ved svak varme til fisk og grønnsaker er ferdig. Ta fisken forsiktig opp. Rens den for bein og eventuelt skinn.

Visp suppen til en jevn masse. Legg i tomatene og smak til med et snev av karri. Fordel varme fiskepuddingterninger og fisken i hver tallerken. Hell suppen over.
Server sprø baconterninger og fersk loff til denne suppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13875)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.