Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hummer på risseng



Hummer på risseng oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkhummer, kokte
200grris, kokt
1stksjalottløk
3dlkremfløte el. 2 dl kremfløte og 1 dl tørr hvitvin
Ca 1tssalt
Ca 0,5tspepper
Ca 0,5tspaprikapulver
Ca 100grsukkererter
Ca 2,5ssmargarin/smør
noen sitronskiver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Skalldyr
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hummer på risseng med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier173,89522,91Kcal
Protein7,6623,03gram
Karbohydrat5,6216,90gram
Kostfiber0,401,20gram
Fett13,3340,08gram
Mettet fett7,0021,05gram
Salt1,354,07gram
Pris på oppskriftenKr 16,71Kr 50,25Kroner
Hele oppskriften veier1 203 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 225 grader. Klipp klør og ben av hummeren, og del den i to på langs. Ta forsiktig ut kjøttet fra skallet.

Finhakk sjalottløken og surr den blank i smør/margarin. Tilsett kremfløte og ev. hvitvin, salt, krydder og den kokte risen.

Smør et ildfast fat. Legg i risblandingen og legg hummerkjøttet på toppen. Dryss salt, pepper og paprika over kjøttet. Sett fatet i stekeovn i 15 minutter.

Dryss over finhakket persille og server med pariserloff. Damp sukkerertene i lettsaltet vann 1 minutt og server dem ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 971)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hummer på risseng.Hummer på risseng.
Denne retten har 173,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hummer med estragonsmør og potetpuré.Hummer med estragonsmør og potetpuré.
Denne retten har 169,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nyttårshummer.Nyttårshummer.
Denne retten har 115,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gratinert hummer.Gratinert hummer.
Denne retten har 326,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 31,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet hummer med urtesmør av basilikum.Grillet hummer med urtesmør av basilikum.
Denne retten har 207,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.