Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Hunza brød

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 3317 lesere! 3317 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Hunza brød har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 213,64 Kcal ......Protein: 6,69 gram ......Fett: 9,04 gram ......Mettet fett: 1,69 gram
Karbohydrater: 24,76 gram ......Kostfiber: 3,24 gram .....Natrium: 1899,94 mg .......Pris: 5,79 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
2,5dlhirsemel
2,5dlraspede gulrøtter
1sshonning
1ssjodsalt
2ssvegetabilsk olje
2stkegg
Vann
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Diett/allergi: Div diett
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 skiver

Bland mel, gulrot, olje, honning og salt i en stor bolle. Bland det godt. Hell i 1,8 dl kokende vann. Pisk eggeplommene sammen med 2 ss kaldt vann. Bland godt og ha det i melblandingen.
Stivpisk hvitene og brett dem inn. Form ett brød som steker ved 170°C i ca 40 minutter.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 213,64905,5845,3 %
Fett: 9,0438,32 gr54,7 %Fett38,08 %
Protein: 6,6928,36 gr56,7 %Protein12,52 %
Karbo: 24,76104,95 gr35,0 %Karbo46,35 %
Fiber: 3,2413,73 gr45,8 %Fiber3,03 %
Mettet fett: 1,697,16 gr35,8 %
Salt: 4,7520,13 gr402,7 %
Hele oppskriften veier 423,88 gr totalt Ferdig bakst veier 385,73 gr Hjelp?
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,79 .-
Pris 1 porsjonerKr. 24,54 .-Se din tallerken
Pris pr skiverKr 1,53.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Brød med rotgrønnsaker hos oss.Les mer om Enkel og grei postei hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8743



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen