Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Hunza brød

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 3286 lesere! 3286 lesere

Ingredienser

Porsjoner
2,5dlhirsemel
2,5dlraspede gulrøtter
1sshonning
1ssjodsalt
2ssvegetabilsk olje
2stkegg
Vann
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Diett/allergi: Div diett
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 skiver

Bland mel, gulrot, olje, honning og salt i en stor bolle. Bland det godt. Hell i 1,8 dl kokende vann. Pisk eggeplommene sammen med 2 ss kaldt vann. Bland godt og ha det i melblandingen.
Stivpisk hvitene og brett dem inn. Form ett brød som steker ved 170°C i ca 40 minutter.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 219,94905,5845,3 %
Fett: 9,0438,32 gr54,7 %Fett38,08 %
Protein: 6,6928,36 gr56,7 %Protein12,52 %
Karbo: 27,20104,95 gr35,0 %Karbo46,35 %
Fiber: 3,2413,73 gr45,8 %Fiber3,03 %
Mettet fett: 1,697,16 gr35,8 %
Salt: 4,7520,13 gr402,7 %
Hele oppskriften veier 423,88 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,79 .-
Pris 1 porsjonerKr. 24,54 .-Se din tallerken
Pris pr skiverKr 1,53.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Brød med rotfrukter hos oss.Les mer om Rose





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8743



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser