Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Hunza brød

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 3309 lesere! 3309 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Hunza brød har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 213,64 Kcal ......Protein: 6,69 gram ......Fett: 9,04 gram ......Mettet fett: 1,69 gram
Karbohydrater: 24,76 gram ......Kostfiber: 3,24 gram .....Natrium: 1899,94 mg .......Pris: 5,79 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
2,5dlhirsemel
2,5dlraspede gulrøtter
1sshonning
1ssjodsalt
2ssvegetabilsk olje
2stkegg
Vann
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Diett/allergi: Div diett
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 skiver

Bland mel, gulrot, olje, honning og salt i en stor bolle. Bland det godt. Hell i 1,8 dl kokende vann. Pisk eggeplommene sammen med 2 ss kaldt vann. Bland godt og ha det i melblandingen.
Stivpisk hvitene og brett dem inn. Form ett brød som steker ved 170°C i ca 40 minutter.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 213,64905,5845,3 %
Fett: 9,0438,32 gr54,7 %Fett38,08 %
Protein: 6,6928,36 gr56,7 %Protein12,52 %
Karbo: 24,76104,95 gr35,0 %Karbo46,35 %
Fiber: 3,2413,73 gr45,8 %Fiber3,03 %
Mettet fett: 1,697,16 gr35,8 %
Salt: 4,7520,13 gr402,7 %
Hele oppskriften veier 423,88 gr totalt Ferdig bakst veier 385,73 gr Hjelp?
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,79 .-
Pris 1 porsjonerKr. 24,54 .-Se din tallerken
Pris pr skiverKr 1,53.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Blings med pølse og rødbeter hos oss.Les mer om Brød med rotfrukter hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8743



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser