Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hval i wok 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grstrimlet hvalkjøtt
Solsikkeolje til steking.
1stk liteløk i tynne båter
5,5stksjalottløk
1stkgulrot i strimler
Litt vannkastanjer i strimler
1stk litepurre i ringer
2feddhvitløk, finhakket
1stk litepaprika i strimler
Litt hermetisk annanas i biter
Evt. andre grønnsaker som bønnespirer, bambusskudd, broccoli, strimlet kinakål o.s.v.

Saus:

3dloksekraft
2sstomatpure.
Kraften fra en liten boks annanas
3ssmørk soyasaus
Ca 3,5sseddik, gjerne riseddik
Ca 2,5sssukker
2sschilisaus, søt eller 1ss. "vanlig"
1sssesamolje
1ssmaisenamel, toppet
4porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Sesam
Soya
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hval i wok 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier110,10410,58Kcal
Protein6,3323,61gram
Karbohydrat17,7666,23gram
Kostfiber0,843,13gram
Fett1,345,00gram
Mettet fett0,210,78gram
Salt0,823,06gram
Pris på oppskriftenKr 5,96Kr 22,23Kroner
Hele oppskriften veier1 492 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1) La kjøttet ligge framme i romtemperatur slik at det er romtemperert når du har det i wokken.
2) Ha olje i wokken, evt. stekepannen. la den bli skikkelig varm. Prøv å stikke en trepinne nedi, det skal bruse kraftig.
3) Tørk godt av kjøttet før du har det oppi woken. Stek det mens du rører hele tiden i ett til halvannet minutt. Ta opp kjøttet.
4) Fortsett med de grønnsakene som trenger lengst steketid. D.v.s gulrøtter. Stek dem 1/2 minutt mens du rører hele tiden. Tilsett løk mens du fortsette å røre,
5) Tilsett de øvrige grønnsaker og wok raskt til de så vidt er myke.
6) Rør sammen ingrediensen til sausen. Det er viktig at disse ingrediensene er kalde, da er det lette å røre ut maizenaen Hell sausen over i wokken og kok opp.

Serveres med ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hvalbiff
(Intern: 19802)
Tilberedningstid: 60 min
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Wok-hval 3.Wok-hval 3.
Denne retten har 59,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hval wok 3.Hval wok 3.
Denne retten har 130,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hval i wok.Hval i wok.
Denne retten har 125,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.