Hvalgryte med sopp

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
600grhvalkjøtt
1sshvetemel
1tssalt
0,25tspepper
1stk storløk
Ca 0,85literkjøttkraft (gjerne buljongterning)
1stklaurbærblad
1liten bokssjampinjong eller 200 g frisk
2sstomatpuré

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i terninger, vend dem i mel, salt og pepper og stek dem raskt pent brune.

Løken hakkes og freses i lett smør på panne, hele sopp stekes på samme måte. Kjøtt, løk og sopp kokes sammen noen minutter, tilsett tomatpuré og eventuelt meljevning.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 50,19 Kcal
Protein 8,62 g
Fett 0,93 g
Karbo 1,61 g
Pris 7,13.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 12558 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8377)

Ekstra info

Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!