Hvalgryte med sopp


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
600grhvalkjøtt
1sshvetemel
1tssalt
0,25tspepper
1stk storløk
Ca 0,85literkjøttkraft (gjerne buljongterning)
1stklaurbærblad
1liten bokssjampinjong eller 200 g frisk
2sstomatpuré


Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i terninger, vend dem i mel, salt og pepper og stek dem raskt pent brune.

Løken hakkes og freses i lett smør på panne, hele sopp stekes på samme måte. Kjøtt, løk og sopp kokes sammen noen minutter, tilsett tomatpuré og eventuelt meljevning.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8377)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 50,95 Kcal
Protein 9,2 g
Fett 0,83 g
Karbo 1,46 g
Pris 7,13.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!