Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hvalrossfileter. friterte




Ingredienser

2 porsjoner

2-4 friske hvalrosfileter
rasp
egg
mel

olje


Annonse


Fremgangsmåte:

Varm oljen opp til ca. 180 grader. Vend filetene i mel, egg og rasp. Rekkefølgen er likegyldig, når bare rasp kommer sist. Kok filetene 3 til 4 minutter i oljen. Ta filetene opp og legg dem 3½ minutt på fettsugende papir før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22824)
Kategori: Stekepanne
Land: Grønland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.