Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hvete og sukkerfri banankake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grblanding av ris, mais og bokhvetemelIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2tsbakepulver
8stkdadler, store som er
oppbløtt i en halv kopp vann
2stkbananer modne og mosede
2,4dlrismelk
1,2dlsolsikkeolje
1tseddik


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-gluten
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Hvete og sukkerfri banankake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier221,622 043,34204,33Kcal
Protein0,827,560,76gram
Karbohydrat16,92156,0015,60gram
Kostfiber1,2611,621,16gram
Fett16,46151,7615,18gram
Mettet fett1,6415,121,51gram
Salt0,353,250,32gram
Pris på oppskriftenKr 2,54Kr 23,42Kr 2,34.-
Hele oppskriften veier922 totalt922 pr porsj92 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Bland mel og bakepulver. Knus dadlene i vannet. Ha de i melet sammen med rismelken, oljen og bananene. Bland godt og ha evt i mer melk eller vann. Ha i eddiken til slutt og ha deigen i en 18 cm smurt kakeform. Bakes i ca 40 minutter ved 190°C til den er gjennomstekt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14664)
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Div diett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.