Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hvetemeltortillas




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literhvetemel
2tssalt
1tsbakepulver
1,5dlmargarin, romtemperert
5dlvarmt vann (ca. 40 grader)
Ca 2dlhvetemel til utbaking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Hvetemeltortillas med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier246,573 360,75168,04Kcal
Protein5,9781,374,07gram
Karbohydrat37,44510,3125,52gram
Kostfiber1,7724,131,21gram
Fett7,71105,095,25gram
Mettet fett1,5721,401,07gram
Salt1,2116,510,83gram
Pris på oppskriftenKr 1,12Kr 15,27Kr 0,76.-
Hele oppskriften veier1 363 totalt1 363 pr porsj68 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 tortillas

Bland mel, salt og bakepulver. Bland inn margarin i en kjøkkenmaskin eller smuldre inn med fingrene.
Tilsett vann litt etter litt, til deigen ikke lenger kleber.
Del deigen i ca. 20 baller. Kjevle ut ballen med hvetemel. Bruk godt med mel og pass på at tortillaene kjevles tynne.
Børst av det løse hvetemelet før steking. Stek tortillaene i stekepanne uten margarin eller olje, på middels sterk varme i ca. 20 sekunder på hver side. De skal såvidt bli brune.
Stek ikke mer enn ett minutt. Bruker du lenger tid blir tortillene harde som knekkebrød. Stable tortillane i et kjøkkenhåndkle, deretter i en plastpose.
Holbarhet 4-5 dager. Tortillaene er perfekt til dypfrysing.

TEX-MEX mat kan serveres som en snack eller som et fullgodt middagsmåltid. Variasjons-mulighetene er mange ved å tilberede flere typer sauser (salsadip’er) og tilbehør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Culinario
(Intern: 1877)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pitabrød 3.Pitabrød 3.
Denne retten har 233,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet focaccia med spekeskinke.Grillet focaccia med spekeskinke.
Denne retten har 247,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet focaccia.Grillet focaccia.
Denne retten har 236,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Naan brød( Nanbrød).Naan brød( Nanbrød).
Denne retten har 255,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pinnebrød med chorizo.Pinnebrød med chorizo.
Denne retten har 325,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.