Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hvit filet på risotto




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetrensede fiskefileter à 180 g
1dashsalt
hvit pepper
2kopp(er)sukkererter
2kopp(er)aspargesbønner
1bunt(er)reddiker
1dashsmør

Risotto

300grrundkornet risottoris
0,75literkraft,buljong
1dashsmør
1dashhvitvinskvett
50grparmesan, reven
salt fra kvern
1dashpepper fra kvern


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hvit filet på risotto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,84583,76Kcal
Protein7,6449,64gram
Karbohydrat10,7669,92gram
Kostfiber0,473,05gram
Fett1,7011,05gram
Mettet fett0,825,33gram
Salt0,644,14gram
Pris på oppskriftenKr 7,17Kr 46,59Kroner
Hele oppskriften veier2 599 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm opp kraften. Smelt en smørklatt i en raus kjele. Tilsett ris og rør sammen. Spe med vin. Når vinen har fordampet, skru varmen ned på middels. Hell over en øse varm kraft og kok til væsken nesten har fordampet. Hell i neste øse osv. Rør godt, hele tiden. Da blir risottoen kremet og god.
Se tiden på rispakken. Rør så inn en smørklatt til og parmesanen. Smak til med salt og pepper. Rensede erter/bønner forvelles raskt.
Glasseres i smør sammen med halve/kvarte reddiker.
Fiskefiletene legges på smurt ovnsplate. Salt og pepper.

Settes inn i 180 gr. varm ovn og får bake i ovn ca. 10 minutter (etter tykkelse). Legg alt pent opp på varme tallerkener.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21569)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.