Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hvit prinsessedrøm med rabarbra



Hvit prinsessedrøm med rabarbra oppskrift.
Fotograf: Dr Oetker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Kakebunn

4stkegg
2dlsukker
1dlhvetemel
0,75dlpotetmel
1,5tsbakepulver

Kakefyll

250grrabarbra delt i små biter (ca. 5 dl)
1,5dlsukker
0,5dlvann
2tsDr. Oetker Gelatinpulver
1dlmatyoghurt
2dlkremfløte

Garnering og dekorasjon

3dlkremfløte
2tsDr. Oetker Ekte Bourbon Vaniljesukker
250grDr. Oetker Hvit Dekorasjonsfondant
Dr. Oetker Myke Sølvperler


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Hvit prinsessedrøm med rabarbra med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier272,554 883,44348,82Kcal
Protein3,2858,774,20gram
Karbohydrat35,47635,5445,40gram
Kostfiber0,6812,180,87gram
Fett12,91231,3216,52gram
Mettet fett7,85140,6510,05gram
Salt0,173,080,22gram
Pris på oppskriftenKr 12,90Kr 231,14Kr 16,51.-
Hele oppskriften veier1 792 totalt1 792 pr porsj128 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 stykker

Kakebunn:
Sett ovnen på 175 grader. Visp egg og sukker luftig. Bland mel og bakepulver og vend forsiktig inn i deigen. Hell over i en smurt og melet springform og stek i ca. 40 minutter nederst i ovnen. Avkjøl kaken.

Kakefyll:
Bland gelatinpulver og vann i en skål. Kok opp sukker og rabarbra i en kasserolle, og la dette koke i ca. 5 minutter til rabarbraen begynner å bli myk. Tilsett det oppbløtte gelatinpulveret og rør om. Avkjøl blandingen.

Visp all fløten. Tilsett vaniljesukker mot slutten av vispingen. Sett vekk drøyt halvparten av kremen til garnering. Vend i resten av kremen i rabarbrakompotten sammen med matyoghurten. Sett blandingen i kjøleskapet en stund for at den skal stivne.

Del kakebunnen i tre bunner. Bred rabarbramoussen ut på to av bunnene, og legg dem oppå hverandre. Legg det siste lokket på toppen.

Garnering:
Kjevle ut fondanten til et lokk, det er enklest å ha fondanten mellom plastfolie når man kjevler. Ha resten av kremen over kaken, og dekk med fondanten. Dekorer med sølvperlor etter fantasi og lyst.

La kaken stå kaldt i minst 4 timer før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dr Oetker
(Intern: 30128)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Crêpes med Rabarbra- og jordbærkompott.Crêpes med Rabarbra- og jordbærkompott.
Denne retten har 93,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fyrstekake med rabarbra.Fyrstekake med rabarbra.
Denne retten har 332,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbraiskake.Rabarbraiskake.
Denne retten har 227,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrakake 2.Rabarbrakake 2.
Denne retten har 266,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiolkake med rabarbra.Fiolkake med rabarbra.
Denne retten har 254,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrakake med ostekrem.Rabarbrakake med ostekrem.
Denne retten har 244,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvit prinsessedrøm med rabarbra.Hvit prinsessedrøm med rabarbra.
Denne retten har 272,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.