Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hvitløkeddik




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 9feddhvitløk
5dlhvitvineddik eller sylteeddik 7%


Annonse


Næringsdeklarasjon for Hvitløkeddik med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier6,6134,83Kcal
Protein0,442,32gram
Karbohydrat1,095,74gram
Kostfiber0,110,58gram
Fett0,030,16gram
Mettet fett0,010,05gram
Salt0,020,10gram
Pris på oppskriftenKr 8,03Kr 42,32Kroner
Hele oppskriften veier527 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell hvitløkfeddene. Legg dem på en flaske. Gi eddiken et oppkok og hell den over hvitløkbåtene. Avkjøl, og skru på lokk.

La eddiken trekke ved romtemperatur i 2-3 uker. Sil den gjennom melittafilter og fyll eddiken på rene flasker. Stikk 2-3 nye hvitløkfedd inn på en ny, kokt blomsterpinne og stikk den ned i flasken til pynt. En liten rød eller grønn chilipepper vil også pynte opp og gi en pikant smak. Oppbevar eddiken kjølig.

Hvitløkeddik brukes i salatsauser og i forskjellige marinader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9885)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Marinade
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eddikmarinade til sild.Eddikmarinade til sild.
Denne retten har 178,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.