Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hvitløkgravet sild




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kghel småsild eller 600 g filetert

Eddiklake:

1dleddik, 12 %
1litervann
3sssalt
1tssvart pepper

Saus:

2dllettrømme
2dlcréme fraîche
3feddhvitløkfedd, presset
1sssitronsaft
1sssukker
finklippet karse
1dashsalt
hvit pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hvitløkgravet sild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130,77714,00Kcal
Protein5,1728,23gram
Karbohydrat1,659,01gram
Kostfiber0,040,22gram
Fett11,4962,74gram
Mettet fett4,4524,30gram
Salt2,8415,51gram
Pris på oppskriftenKr 2,83Kr 15,45Kroner
Hele oppskriften veier2 184 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og skyll silden. Trekk skinnet av.

Bland eddiklaken og legg filetene i den. Dekk til og sett silden i kjøleskapet natten over.

Hell av eddiklaken. Bland sausen og legg silden i den. La silden stå kaldt i ett døgn.

Server gjerne silden med nykokte poteter eller bare n bit knekkebrød og litt lagret ost. Øl og snaps er heller ikke å forakte ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11494)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.