Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hvitting i sennepssaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkhvitting
4sssmør
1dashsalt
1dashpepper
2stk liteløk
1sssennep, fransk
4sshvitvin, tørr
0,5stksitron, saften av
1sspersille, hakket
pynt med persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hvitting i sennepssaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier152,11286,77Kcal
Protein9,7918,46gram
Karbohydrat1,342,53gram
Kostfiber0,390,74gram
Fett11,4421,57gram
Mettet fett7,0913,37gram
Alkohol0,55 %
Salt0,490,92gram
Pris på oppskriftenKr 6,94Kr 13,08Kroner
Hele oppskriften veier754 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens fisken og tørk den godt.

Smør et ovnsfast fat og legg fisken i. Dryss over salt og pepper.

Hakk løken og dryss den over fisken.

Sett fatet i ovnen ca. 30 minutter til fisken er kokt.

Ta ut formen og hell kraften fra og over i en gryte. Tilsett sitronsaft og la kraften koke under stadig omrøring så den blir mer konsentrert.

Tilsett resten av smøret og hakket persille. Hell sausen over fisken.

Pynt med persille og server fisken rett fra formen. Det smaker godt med erter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11784)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.