Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hyse i sopp- og skalldyrsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grhysefilet
0,5tssalt
1krmhvit pepper
2stksjalottløk
1dlhvitvin, tørr
1liten boksblåskjell, 225 g

Saus:

1dlfiskekraft
3stkeggeplommer
100grsmør eller margarin
Ca 2,5sskremfløte

Pynt:

100grsjampinjonger
100grrensede reker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Egg
Fisk
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hyse i sopp- og skalldyrsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier126,96477,02Kcal
Protein12,3246,29gram
Karbohydrat0,531,99gram
Kostfiber0,070,26gram
Fett7,8929,64gram
Mettet fett4,3616,38gram
Alkohol0,63 %
Salt0,662,48gram
Pris på oppskriftenKr 10,78Kr 40,50Kroner
Hele oppskriften veier1 503 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll fisken. Dryss på salt og pepper.

Skrell og finhakk løken og ha den i en ildfast form. Legg fisken i. Hell på vvin og blåskjellkraft fra boksen. Dekk formen med aluminiumsfolie og la fisken koke midt i stekeovnen ved 200 C i ca 15 minutter.

Hell kraften fra formen i en kjele. Kok kraften inn til knapt 1 dl. Tilsett eggeplommer og varm sausen opp igjen under kraftig visping. Ta kjelen fra varmen. Visp i smøret i små klatter og til slutt fløten, som bør ha romtemperatur.

Hell sausen over fisken. La sjampinjongene surre i litt smør og legg dem på til pynt sammen med rekene og blåskjellene fra boksen.

Kokt ris eller kokte poteter og en grønn salat passer godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11813)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hysepinner med syrlig kinakål.Hysepinner med syrlig kinakål.
Denne retten har 91,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sesampanert hyse med kikerter og hummus.Sesampanert hyse med kikerter og hummus.
Denne retten har 110,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ostegratinert hyse.Ostegratinert hyse.
Denne retten har 90,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Quesadilla med hyse.Quesadilla med hyse.
Denne retten har 165,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt hyse med sennepssaus.Ovnsbakt hyse med sennepssaus.
Denne retten har 80,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fisk i form.Fisk i form.
Denne retten har 99,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.