Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hyse med eple og sellerisaus



Hyse med eple og sellerisaus oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 700grhysefilet eller torsk
3stkeple, syrlige
200grsellerirot
4stkpoteter, kokte
3sssmør
2sspersille, hakket
1ssestragon, hakket
2ssgressløk, hakket
1dlkokevann fra selleri
salt & pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hyse med eple og sellerisaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86,12401,58Kcal
Protein6,9732,50gram
Karbohydrat6,1428,63gram
Kostfiber1,185,50gram
Fett3,4816,23gram
Mettet fett2,149,98gram
Salt0,150,71gram
Pris på oppskriftenKr 7,86Kr 36,65Kroner
Hele oppskriften veier1 865 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fisken i serveringsstykker. Rens og skjær selleri og epler i terninger. Kok sellerien og halvparten av eplene i lettsaltet vann.

Sil fra kokevannet og ta vare på det. Mos epler og selleri sammen med potetene. Smak mosen til med salt og pepper og hold den varm. Kok inn kokevannet til 3 dl og rør inn smøret og halvparten av de friske urtene. Smak til med salt og pepper og rør inn de rå epleterningene. Hold sausen varm. Dryss fisken med salt og damp den i minst mulig vann i ca 5 minutter. Dryss resten av urtene over fisken og server med sausen og potetmosen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 984)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hyse med eple og sellerisaus.Hyse med eple og sellerisaus.
Denne retten har 86,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeboller.Fiskeboller.
Denne retten har 62,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeboller med paprika.Fiskeboller med paprika.
Denne retten har 78,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kreative fiskeboller.Kreative fiskeboller.
Denne retten har 86,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet hyse med tomater.Dampet hyse med tomater.
Denne retten har 59,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Røkt kolje med tilbehør.Røkt kolje med tilbehør.
Denne retten har 72,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.