Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hysefilet i grønne blad




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grhysefilet
50grsmør eller margarin
1sssitronsaft
0,25tssalt
0,5krmpepper
2dlhvitvin, tørr
1stksjalottløk
0,5dlfiskekraft
2dlkremfløte
1tshvitvineddik
Ca 6blad(er)savoikål eller issalat


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hysefilet i grønne blad med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130,39423,67Kcal
Protein8,3827,23gram
Karbohydrat1,013,28gram
Kostfiber0,401,30gram
Fett9,0929,54gram
Mettet fett5,8619,04gram
Alkohol1,46 %
Salt0,331,06gram
Pris på oppskriftenKr 11,34Kr 36,85Kroner
Hele oppskriften veier1 300 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland smøret eller margarinen med sitronsaft, salt og pepper. Smør sitronsmøret på fiskefiletene, og brett dem doble.

Skjær til passe store blad av savoikålen og rull hver filet inn i et blad.

Kok opp vinen tilsatt finhakket sjalottløk i en vid, lav kjele. Legg i fiskepakkene og dekk dem med et smurt matpapir. La fisken trekke over svak varme i ca 10 minutter. Ta den opp og hold den varm.

Spe væsken i kjelen med fiskekraften og la den koke inn til ca 1 dl. Hell i fløten. La sausen småkoke til den er tykk og fyldig. Smak den til med salt, pepper og vineddik, og visp inn et par klatter kaldt smør for å få den blank.

Hell sausen over fisken og server kokte grønnsaker til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11833)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskeboller med paprika.Fiskeboller med paprika.
Denne retten har 78,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet hyse med tomater.Dampet hyse med tomater.
Denne retten har 59,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kreative fiskeboller.Kreative fiskeboller.
Denne retten har 86,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Røkt kolje med tilbehør.Røkt kolje med tilbehør.
Denne retten har 72,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeboller.Fiskeboller.
Denne retten har 62,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hyse med eple og sellerisaus.Hyse med eple og sellerisaus.
Denne retten har 86,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.