Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat



Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Hyse, eller kolje finnes langs hele norskekysten og er ettertraktet for kjøttet som er ypperlig å lage fiskekaker av. Man kan også koke hyse, men den bør da være nyfanget.
Prøv disse karbonadene og gjør hverdagsmiddagen litt mer spennende.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
350grhyse-/koljefilet
1stkegg
0,5dlmatfløte
2ssfrisk gressløk, finskåret
0,5tssalt
0,25tsmalt hvit pepper
2ssolje, til steking
2ssmeierismør, til steking

Smørstekt småløk:

6stkstjerneløk
1ssmeierismør
0,5tssalt
0,25tsmalt hvit pepper
1ssfrisk gressløk

Salat på hvitkål og tomater:

100grhodekål, eller annen kål
2stktomat
2sskremfløte
2ssmajones
0,5tssalt
0,25tskvernet hel hvit pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier132,53456,79Kcal
Protein5,5118,99gram
Karbohydrat2,799,62gram
Kostfiber1,113,83gram
Fett10,7937,19gram
Mettet fett4,2814,75gram
Salt0,933,19gram
Pris på oppskriftenKr 8,33Kr 28,71Kroner
Hele oppskriften veier1 379 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal fisken grovt og rør inn egg, fløte og gressløk. Tilsett salt og pepper etter smak. Deigen røres minst mulig, ellers blir farsen seig. Form små karbonader som stekes på begge sider i varm olje og smør til de er gyldenbrune.

Smørstekt småløk
Stjerneløken skrelles og skjæres i skiver. Stekes i smør uten å ta farge - krydre med salt og pepper og tilsett gressløk rett før servering.

Salat på hvitkål og tomater
Kål snittes fint. Tomat deles i to, kjernehuset fjernes og de deles i strimler. Bland sammen fløte og majones og smak til med salt og pepper. Bland salaten sammen og la den gjerne stå og trekke en stund før servering.

Anrettes pent på tallerken eller fat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 28649)
Tilberedningstid: 50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskeburger med eplesalat.Fiskeburger med eplesalat.
Denne retten har 147,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt hyse med grønnsakrisotto og appelsinsaus.Stekt hyse med grønnsakrisotto og appelsinsau.
Denne retten har 141,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat.Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat.
Denne retten har 132,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bestemors fiskekaker.Bestemors fiskekaker.
Denne retten har 144,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mandelpanert hyse.Mandelpanert hyse.
Denne retten har 112,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krydret stekt hyse med grønnsaker og ingefær-agurk.Krydret stekt hyse med grønnsaker og ingefær-.
Denne retten har 77,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt hyse med piperonata.Stekt hyse med piperonata.
Denne retten har 59,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskefarse - grunnoppskrift.Fiskefarse - grunnoppskrift.
Denne retten har 61,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.