Gå til forsiden av matoppskrift.no

Hysepinner med syrlig kinakål



Hysepinner med syrlig kinakål oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
700grhysefilet, uten skinn og bein
2stkegg
2dlmandler, malt
0,5tssalt
1dashpepper

Kålsalat

2stkkinakål
3ssingefær, frisk
2sspersille, frisk
3dlappelsinjuice
0,5sssukker
2sssmør
1dashsalt og pepper

Tilbehør

4porsjon(er)byggris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-nøtter
Spor-av-sesam
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hysepinner med syrlig kinakål med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91,68708,29Kcal
Protein6,3248,83gram
Karbohydrat6,5850,84gram
Kostfiber1,6812,98gram
Fett4,0831,52gram
Mettet fett1,158,88gram
Salt0,241,89gram
Pris på oppskriftenKr 5,90Kr 45,58Kroner
Hele oppskriften veier3 090 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Middag som er enkelt, smakfullt og sunt er enklere enn du tror. Oppskriften inneholder ingredienser fulle av viktige næringsstoffer som jod, folat og vegetabilsk jern.

Sett stekeovnen på 175 °C.
Skjær hysen i strimler.
Pisk egg og ha det i en dyp tallerken.
Bland sammen malte mandler, salt og pepper, og ha det i en dyp tallerken.
Vend hysestrimlene i egg og deretter i mandelblandingen. Legg dem på en stekebrett dekket med bakepapir.
Bak fiskepinnene i stekeovnen i ca. 25 minutter. Vend dem gjerne over på andre siden etter halve steketiden er gått.

Kålsalat
Skjær kinakål i små biter, riv ingefær og finhakk persille.
Ha kinakål i en kasserolle, hell på appelsinjuice og bland inn ingefær og sukker.
Kok opp og la det småkoke til kinakålen er mør, ca. 10 minutter.
Rør inn smør og smak til med salt, pepper og persille.
Server hysepinner med kål og byggris, og topp gjerne med persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 32989)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fisk i form.
Fisk i form

Denne retten har 99,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ostegratinert hyse.
Ostegratinert hyse

Denne retten har 90,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Quesadilla med hyse.
Quesadilla med hyse

Denne retten har 165,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sesampanert hyse med kikerter og hummus.
Sesampanert hyse med kikerter og hummus

Denne retten har 110,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hysepinner med syrlig kinakål.
Hysepinner med syrlig kinakål

Denne retten har 91,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt hyse med sennepssaus.
Ovnsbakt hyse med sennepssaus

Denne retten har 80,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.