Indisk karrisuppe


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stk storløk
1stkeple, syrlig
1stk storgulrot
50grkålrot
100grsellerirot
4stktomater
2sssmør eller margarin
Ca 1,5sskarri
1,5literhønsebuljong
1sskokos eller fersk revet kokosnøtt
1ssarrowrot
1dlrosiner
Ca 2,5dlkokt ris


Fremgangsmåte:

Skrell grønnsakene og frukten og skjær dem i svært små terninger eller riv dem grovt på rivjern. Skåld og trekk skinnet av tomatene og skjær dem i terninger.

Hakk løken og fres den i smøret i en gryte. Tilsett karrien og la den frese med noen minutter.

Rør i frukten og grønnsakene og spe med den varme buljongen. Tilsett kokosen og la suppen småkoke under lokk i 30 minutter.

Jevn suppen med arrowrotmel utrørt i litt kaldt vann og smak til med mer krydder om nødvendig.

Server suppen i varme tallerkener med en spiseskje rosiner og noen spiseskjeer ris i hver tallerken.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 7031)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: India

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 42,36 Kcal
Protein 0,79 g
Fett 1,78 g
Karbo 5,28 g
Pris 1,94.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!