Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Indisk ris




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dlbasmatiris
1litervann
2stkkardemommefrø
0,5tskarve
2,5cmkanelstang 2-3 cm
1tssalt
Ca 2,5stknelliker, hele
Ca 3,5ssolje


Annonse


Næringsdeklarasjon for Indisk ris med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier123,17256,06Kcal
Protein2,605,41gram
Karbohydrat21,3244,32gram
Kostfiber0,380,79gram
Fett2,976,17gram
Mettet fett0,060,12gram
Salt0,470,98gram
Pris på oppskriftenKr 0,87Kr 1,81Kroner
Hele oppskriften veier1 455 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask risen, la den skylles i minst 10 min. Varm olje og krydder i en gryte. Ha i risen, og hell over rent vann. Kokes i 20 min. på svak varme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Grude Lund
(Intern: 18658)
Kategori: Kokt/dampet
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.