Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Indisk risrett med reker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
120grlangkornet ris ( 1 1/2 dl)
1dashsalt
3dlvann
2liten boksreker á 100 g
2stkegg
1dashsmør eller margarin til fatet
1dlsveitserost, reven

Grateng:

100grsjampinjong
2sssmør eller margarin
1tskarri
3ssløk, hakket
2sshakkede epler
3sshvetemel
3dlmelk
2dlfløte
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Indisk risrett med reker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier155,08581,77Kcal
Protein5,4520,45gram
Karbohydrat9,1034,14gram
Kostfiber0,291,09gram
Fett10,7040,14gram
Mettet fett6,6024,76gram
Salt0,672,52gram
Pris på oppskriftenKr 4,24Kr 15,91Kroner
Hele oppskriften veier1 501 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok ris i lettsaltet vann, under lokk over svak varme i ca 20 minutter.

Hardkok egg 8-10 minutter, avkjøl i kaldt vann, skrell dem og skjær dem i båter. Sil rekene, finhakk sjampinjongen.

Smelt smør og karri i gratengen, legg i løk og fres den til den blir myk, tilsett eplehakket. Dryss mel over, tilsett melk og fløte, rør godt om. Smak til med krydder. Bland inn sjampinjongen.

Smør et ildfast fat og legg risen ut over bunnen. Legg på eggebåter og reker. Hell gratengen over og dryss på ost.

Gratiner ved 250 C i ca 5 minutter eller til gratengen er lyst gyllen.

Ovnsvarme kuvertrundstykker er et godt følge.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9198)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: India

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.