Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ingefær- og karrisuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2cmingefær - finhakket
Ca 2,5feddhvitløk, finhakket
Evt. litt finhakket løk
Ca 2sscurry (f.eks. hot madras) etter smak mht styrkr
3dlfløte eller kokosmelk
Ca 1,5stkbuljongterninger (høns eller grønnsak)
Ca 150grrøde små, flate linser (trenger ikke å ligge i vann)
Grønnsaker, f.eks. broccoli eller grønne bønner
7dlvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ingefær- og karrisuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138,49416,68Kcal
Protein4,4713,45gram
Karbohydrat6,9921,03gram
Kostfiber2,006,02gram
Fett9,8529,64gram
Mettet fett6,2318,74gram
Salt0,601,80gram
Pris på oppskriftenKr 3,06Kr 9,21Kroner
Hele oppskriften veier1 204 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

I suppegryten:
Stek ingefær, hvitløk og evt løk på rolig varme i 3-4 minutter i smør eller olje.
Tilsett curry og stek under omrøring i et par minutter.
Tilsett væske + buljongterning
Tilsett linser
Tilsett grønnsaker avh av fornuftig koketid
Småkokes ca 20 minutter

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat og Mer
(Intern: 2279)
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.