Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ingefærdipp




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlcréme fraîche
1ssfinhakket syltet ingefær
1stklime, saften
0,5tssalt
0,5tshvit pepper
finklippet gressløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ingefærdipp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier285,30245,71Kcal
Protein1,971,70gram
Karbohydrat4,013,45gram
Kostfiber0,190,16gram
Fett29,0024,98gram
Mettet fett18,2115,68gram
Salt1,050,90gram
Pris på oppskriftenKr 7,02Kr 6,05Kroner
Hele oppskriften veier345 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland sammen ingrediensene og smak til. Visp sausen tykk. Dekk den og la den stå kaldt et par timer. Pynt med gressløk.

Ingefærdip passer godt til krabbeklør eller ved siden av en hel krabbe.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9601)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dipp
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.