Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ingefærkake med ostekrem



Ingefærkake med ostekrem oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Dette er en saftig og god krydderkake med en fyldig ostekrem som kan serveres hele året rundt. Enkel og rask å lage med en steketid på bare 25 minutter.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkegg
90grbrunt sukker
120grlys sirup
90grsmør
2,5dlmelk
250grhvetemel
0,5tsgaram masala
1,5tsmalt ingefær
1tsnatron
90grkremost naturell
185grmelis
1sssitronsaft


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Ingefærkake med ostekrem med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier291,523 518,15293,18Kcal
Protein4,7357,084,76gram
Karbohydrat46,07555,9946,33gram
Kostfiber0,789,410,78gram
Fett9,64116,349,69gram
Mettet fett5,7168,915,74gram
Salt0,465,570,46gram
Pris på oppskriftenKr 3,29Kr 39,70Kr 3,31.-
Hele oppskriften veier1 207 totalt1 207 pr porsj101 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis.
Ha smør og sirup i en kjele og varm det opp forsiktig til det smelter. Tilsett melk for å avkjøle blandingen.
Tilsett melk/smørblandingen i eggedosisen under forsiktig omrøring.
Bland hvetemel, krydder og natron og sikt det inn i røren under forsiktig omrøring med en slikkepott.
Hell røren over i en kakeform/liten langpanne (22 x 32 cm) med bakepapir i bunnen.
Stek kaken midt i ovnen ved 175 ºC i ca. 25 minutter. Avkjøl kaken før fyllet smøres på.
Ha kremost, melis og sitronsaft i en bolle og visp det sammen til en luftig krem. Avkjøl kaken før fyllet smøres på.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30553)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ingefærkake med ostekrem.Ingefærkake med ostekrem.
Denne retten har 291,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.