Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ingefærmarinerte skreitunger



Ingefærmarinerte skreitunger oppskrift.
Fotograf: Eva Brænd
Gylne skreitunger marinert i ingefær er en nydelig forrett eller kveldsrett, og de passer like bra på en vanlig hverdag som til fest. Skreitunger fungerer også utmerket som tapasrett.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
16stkskreitunger
5cmingefær, frisk
1stkchilipepper, rød
4sssoyasaus
4sshvetemel
1tssalt
1stkegg
2dlgriljermel
1dashsmør
olivenolje

Tilbehør

4porsjon(er)ris
salat


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Soya
Spor-av-melk
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ingefærmarinerte skreitunger med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier174,98497,40Kcal
Protein11,3732,32gram
Karbohydrat25,5472,60gram
Kostfiber1,163,30gram
Fett2,787,90gram
Mettet fett0,932,64gram
Salt1,925,47gram
Pris på oppskriftenKr 10,74Kr 30,53Kroner
Hele oppskriften veier1 137 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens skreitunger for det løse skinnet, det enkleste er å klippe det av. Skyll og tørk skreitungene.
Riv ingefær, finhakk chili og bland dette med soyasaus.
Hell blandingen i en plastpose. Legg skreitungene i og la dem trekke i ca. 1 time.
Ta opp skreitungene og tørk dem godt. Ta vare på resten av marinaden. Vend skreitungene i mel blandet med salt, deretter i sammenvispet egg. Til slutt skal de vendes i griljermel.
Stek skreitungene i ca. 2-3 min på hver side slik at de blir gylne. Pass på at varmen ikke blir for høy.
Tilsett en skje olivenolje i resten av marinaden og bland tungene lett i denne før servering.
Server skreitunger med kokt ris og en god salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29052)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ingefærmarinerte skreitunger.Ingefærmarinerte skreitunger.
Denne retten har 174,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.