Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ingers greske variant




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5stk stortomater i skiver
10stkgule cherrytomater i skiver
1stk storløk i skiver
150grbrokkoli i små buketter
fetaost i terninger, gjerne marinert
1dashnykvernet pepper
Ca 2,5ssolivenolje
Ca 1,5ssvineddik


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ingers greske variant med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier37,34129,17Kcal
Protein0,983,39gram
Karbohydrat2,699,31gram
Kostfiber1,615,57gram
Fett2,167,47gram
Mettet fett0,291,00gram
Salt0,010,03gram
Pris på oppskriftenKr 3,60Kr 12,45Kroner
Hele oppskriften veier1 384 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene og ha de i en vid bolle eller på et fat. Hell olje og eddik over og kvern pepper på rett før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 2118968081)
Kategori: Kalde retter
Land: Hellas

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.