Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Innbakt ørret med paprikasaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkgulrøtter
0,5stkpurreløk,
1sssmør
Ca 650grskinn- og benfri ørretfilet,
4stktortillalefser,
1stkeggeplomme,
Ca 90grhvitost

PAPRIKASAUS

2stkrøde paprika,
0,5boks(er)tomater, hermetiske
1sssmør,
1feddhvitløkfedd,
1dlbuljong,
1dlkremfløte,
salt, nymalt pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Innbakt ørret med paprikasaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157,14705,76Kcal
Protein9,6043,12gram
Karbohydrat6,0427,13gram
Kostfiber0,944,22gram
Fett10,3046,26gram
Mettet fett4,7221,20gram
Salt0,371,67gram
Pris på oppskriftenKr 6,61Kr 29,69Kroner
Hele oppskriften veier1 797 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Forvarm stekeovnen til 200 grader celsius.

2. PAPRIKASAUS:
Kutt paprikaen i strimler, fres dem i smør et par min.
Tilsett tomater, hvitløk, buljong, fløte og kok det hele på svak varme med lokk i 20min.
Mos så alt sammen til en jevn saus i hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.
3. Skjær gulrot og purre i tynne strimler, smørdamp dem i 5min. Kutt filetene i fingertykke biter, bland fisken med gr.saker. Krydre med salt og pepper.
4. Fordel ørretblandingen på lefsene, pensle kanten med eggeplomme og brett dem sammen. Legg ørretpakkene på en smurt bakeplate, dekk dem til med osteskiver.
5. Stek den innbakte ørreten på midterste rille i stekeovnen i 15-18 min. Server med salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hardanger Fjellfisk
(Intern: 2118969009)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.