Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Innbakt gjørs




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
240grgjørsfilet
2stkappelsiner
250grbutterdeig
1stkegg
0,5tsestragon
0,5tsoregano
0,5tsbasilikum
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Innbakt gjørs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier193,59379,43Kcal
Protein8,3316,33gram
Karbohydrat16,0931,54gram
Kostfiber0,931,82gram
Fett10,4520,48gram
Mettet fett1,673,27gram
Salt0,651,27gram
Pris på oppskriftenKr 8,65Kr 16,95Kroner
Hele oppskriften veier784 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Butterdeigen kjevles ut med en pastamaskin og skjæres til, slik at de passer inn i 6 stk. sylindere med diameter 40 med mer. Resten av butterdeigen skjæres i tynne strimler, flettes og skjæres i 6 firkanter 45 x 45 med mer. Settes kjølig i 20 min. Stekes i ovn ved 200 C i 10 minutter. Gjørsfiletene skjæres til og krydres med urtene, salt og pepper.

Appelsinen skrelles med potetskreller og skallet skjæres julienne og blancheres i nytt vann 3 ganger for å få bort bitter smak. Appelsinen skrelles ferdig med en kniv og filetene tas ut. Sylinderne fylles lagvis med gjørs og appelsin. Sylinderformene løftes av de fylte butterdeigene som pensles med egg.

Stekes i ovn ved 220 C i 10 minutter. De nystekte butterdeigflettene brukes som lokk på det hele.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13368)
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.