Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Innbakt orrfuglbryst




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetorrfuglbryst
10blad(er)basilikumblad
1sshakkede mandler
1dashsalt
100grsmør
4skive(r)parmaskinke
3ssfinhakket parmesan
1ssolivenolje
hele svartpepper
8stkbutterdeigplater

Saus:

Skroget av fuglen
1stkgulrot
2stkmandariner
1dashsalt
laurbærblad
0,5litervann
2ssrødvin
50grsukker
1stkløk
1literrødvin
hele svartpepper
hele grønnpepper
1ssmaizena


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Innbakt orrfuglbryst med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier178,261 569,38Kcal
Protein7,1462,86gram
Karbohydrat10,3791,30gram
Kostfiber0,373,26gram
Fett9,6484,87gram
Mettet fett2,8324,91gram
Alkohol2,96 %
Salt0,524,57gram
Pris på oppskriftenKr 13,17Kr 115,95Kroner
Hele oppskriften veier3 522 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Stek skrogene og rotgrønnsakene i en panne. Smelt sukkeret i en kjele. Tilsett skrelte mandariner, pepperkorn, salt og laurbærblad og til slutt rødvin og vann. La alt koke i 2 timer.

Brun kjøttfiletene og ha på salt og pepper. Finhakk mandlene og tilsett revet parmesan, finhakkede basilikumblad og olivenolje.

Legg butterdeigplatene på bordet og pensle dem med smeltet smør. Legg skinkeskiver på 4 av deigplatene og legg kjøttfiletene oppå. Smør blandingen av mandel, parmesan, basilikum og olivenolje over filetene. Legg en deigplate over hver filet og brett pent sammen i kantene. Pensle med smeltet smør og stek pakkene i ovn ved 175 C i ca 20 minutter.

Sil sausen, jevn med maisenna- og rødvinsblandingen og smak til

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8121)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.