Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Innbakte fikener med valnøttis




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Valnøttis:

100grvalnøtter
1stkegg
2stkeggeplommer
100grsukker
2,5dlkremfløte

Innbakte fikener:

8stkfiken, friske
1,5dlportvin
4plate(r)butterdeig
2ssmelis
2stkeggehviter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Innbakte fikener med valnøttis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier276,75831,88Kcal
Protein3,7711,33gram
Karbohydrat22,0266,19gram
Kostfiber1,303,91gram
Fett17,9153,84gram
Mettet fett5,7417,25gram
Alkohol1,40 %
Salt0,361,09gram
Pris på oppskriftenKr 9,68Kr 29,10Kroner
Hele oppskriften veier1 503 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Valnøttene ristes i en tørr panne og avkjøles, hakkes fint. Pisk eggeplommer og sukker til lys eggedosis. Vend inn pisket kremfløte og bland inn valnøtter. Hell isen over i en form og sett den i fryseren. Rør av og til i isen før den stiver. Klipp av stilkene på fikenene, og skjær et kryss i toppen av dem. Hell forsiktig portvinet ned i fikenene, og la de stå kaldt en times tid. Tin butterdeigsplatene og del dem i to. Sett en fiken på hver del og klyp sammen butterdeigshjørnene på toppen. Pensle over med eggehvite og dryss over litt melis. Stekes i ovn ved 220 °C til de er lysebrune. Del fikenene i to og server med valnøttis.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 16687)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.