Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Innlagt sild




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 400grutvannede spekesildfileter
2stkløk
0,5stkpurre
0,5stkgulrot
1ssallehåndekorn
Ca 1,5stklaurbærblader

Lake:

2dlvann
1,5dlsukker
1,5dleddik (7%)

Dessuten:

1dlgressløk, hakket
3dllettrømme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Innlagt sild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier131,05341,82Kcal
Protein5,1813,51gram
Karbohydrat10,3927,10gram
Kostfiber0,772,01gram
Fett7,4719,48gram
Mettet fett3,238,42gram
Salt0,641,66gram
Pris på oppskriftenKr 6,16Kr 16,07Kroner
Hele oppskriften veier1 565 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær sildefiletene i skrå biter. Skrell løk og skjær i ringer. Rens og skyll purre. Skjær i ringer. Skrell gulrot og skjær i skiver. Bland sammen silden i en krukke/glass med løk, purre, gulrot, allehånde og laurbærblad.
Varm opp sukker og vann i en kjele til sukkeret er oppløst. Tilsett eddik. La laken bli kald.
Hell laken over silden. La den stå minst 2 døgn på et kjølig sted. Serveres med gressløk og rømme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 3720)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tomatsild 4.Tomatsild 4.
Denne retten har 170,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.