Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Innmatkaker fra Oksfjordhamn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kginnmat
100grnyretalg
200grkokte poteter
5ssløk
Ca 5sspotetmel
1sssalt
1tspepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Innmatkaker fra Oksfjordhamn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier170,50608,69Kcal
Protein15,7056,05gram
Karbohydrat6,3422,63gram
Kostfiber0,401,43gram
Fett9,0632,34gram
Mettet fett4,0214,35gram
Salt1,545,51gram
Pris på oppskriftenKr 3,54Kr 12,64Kroner
Hele oppskriften veier1 428 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

En kunne også tilsette kjøtt vist man hadde.
Innmaten vannes ut og tørkes i et klede. Skjær opp og mal 2 ganger med talgen, potetene og løken. De øvrige tilsettes. Lages til kaker på melet fjøl. Stekes i fett til de er gjennomstekte.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19158)
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.