Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Innmatpølse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kginnmat av svin, okse eller får (hjerte, lunge og rent kjøtt)
100grpotetmel
1sssalt
1tspepper
1tsmalt ingefær
Ca 3,5dlkald kraft
5 m utvannet fåretarm


Annonse


Næringsdeklarasjon for Innmatpølse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101,31249,31Kcal
Protein11,8829,23gram
Karbohydrat6,6316,32gram
Kostfiber0,180,44gram
Fett2,997,36gram
Mettet fett0,791,94gram
Salt1,694,15gram
Pris på oppskriftenKr 3,10Kr 7,63Kroner
Hele oppskriften veier1 477 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vann ut kjøttet i rennende, kaldt vann i ett døgn. La det renne av på rist.

Mal kjøttet en gang, og bland i de øvrige ingrediensene.

Fyll massen i tarmen og bind i ca 10 cm lengder.

Innmatpølsen trekker ferdig i lettsaltet vann, i ca 15-20 minutter. Ca. 45 små pølser.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10597)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Vestfold
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.