Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Inside out Maki med kveite og avokado



Inside out Maki med kveite og avokado oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
En av våre varianter av slike inside out makier. Her med rå kveite og avokado + agurk. Når en bruker wasabi på selve makirullen, vær forsiktig. Det skal bare en mikroskopisk stripe.
Kveite kan byttes ut eller suppleres med laks, reker, crabstick eller noe vi ofte bruker, stekt kylling!
Ren fersk kveite behøver normalt ikke fryses, men vi gjør det i ett par døgn før det brukes.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlSushi ris ferdig kokt
4blad(er)Noritang
0,5stkModen avokado i strimler
0,25stkAgurk i strimler
150grrå kveite i strimler
0,5tswasabi
1,5ssLyse sesamfrø
1,5sssorte sesamfrø
4sswakame
2sschilimajones

Tilbehør

Soyasaus og syltet ingefær.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Sesam
Spor-av-sennep
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Inside out Maki med kveite og avokado med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier175,05626,94Kcal
Protein5,9021,13gram
Karbohydrat13,3647,85gram
Kostfiber0,993,55gram
Fett10,6738,21gram
Mettet fett1,234,41gram
Salt0,481,71gram
Pris på oppskriftenKr 9,01Kr 32,27Kroner
Hele oppskriften veier716 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Forbered sushi risen etter anvisning på pakken. Del risen opp i 4 porsjoner. Legg 1 plate noritang med den blanke side nedover på rullematten med den lange enden ut mot bordkanten. Fukt hendene og fordel 1 porsjon ris i et jevnt lag utover hele tangplaten. Legg husholdningsfilm over risen og vend deretter, så risen vender ned mot matten og med tangen oppover.
2. Skrell og skjær advocadoen i tynne skiver og fordel en passende mengde i en smal linje på den del av rullen, som er nærmest bordkanten. Fordel deretter en tynn kveitestrimmel og en tynn skive skrellet agurk. Påfør en veldig tynn stripe wasabi på makien. Her er det viktig med bare mikroskopiske mengder
3. Løft litt opp i den nærmeste ende av rullematten. Rull langsomt i en bevegelse vekk fra kroppen, så tangen omslutter fyllet. Rull videre med et jevnt, fast press og slipp matten og filmen ettersom rullen formes.
4. Hell sesamfrøene ut på en stor tallerken og rull sushien i dem, så risene dekkes av et tynt, jevnt lag.
5. Legg rullen over på et skjærebrett med sammenføyingen nedover. Skjær den i 6 like store stykker med en våt, skarp kniv. Gjenta med resten av ingrediensene. Server med soya, syltet ingefær og wasabi.
Pynt med wakame, sesam og chilimajones.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32296)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Japan

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Inside out Maki med kveite og avokado.Inside out Maki med kveite og avokado.
Denne retten har 175,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sashimi av kveite.Sashimi av kveite.
Denne retten har 114,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Maki sushi med laks, kveite og reker.Maki sushi med laks, kveite og reker.
Denne retten har 132,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.