Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Involtini Di Pesce Siciliana (Fiskeruller)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grtynn hvit fiskefilet i 8 biter
4stk filetansjosfileter
1stkløk
0,5stkhvitløk
2ssstrø kavringer
2ssappelsinjuice
1tssitronsaft
1dashsalt
1dashpepper
3dlgod fiskebuljong /kraft

Saus

2stkappelsiner, saften
1stk storsitron
1dlmarsala eller hvitvin
3sskaldt smør
litt revet skall av sitron
1håndfull(er)oliven uten stener


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Involtini Di Pesce Siciliana (Fiskeruller) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93,61447,30Kcal
Protein8,5440,81gram
Karbohydrat2,8813,76gram
Kostfiber0,482,29gram
Fett4,8323,08gram
Mettet fett2,3311,13gram
Alkohol0,50 %
Salt0,502,41gram
Pris på oppskriftenKr 7,09Kr 33,88Kroner
Hele oppskriften veier1 911 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær to av fiskebitene i små terninger, gjør det samme med ansjos. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Varm 2 ss olje i en panne. Rør inn løk/hvitløk og fres begge deler raskt. Stek fisketerningene og bland inn ansjos. Fortsett å røre. Hell i sitrusjuicene og strøkavring. Krydre og ha blandingen i en bolle. Del evt. resten av fiskeskivene på langs. Fordel det stekte fyllet på dem og rull/pakk sammen. Krydre.
Forvarm stekeovnen til 200 gr varme. Sett fiskepakkene med skjøten ned i en ildfast form/liten langpanne Pensle med olje. Hell buljongen over fisken. Stek fisken midt i ovnen ca. 20 minutter til den begynner å ta farge.
Press ut all saften av appelsiner og sitron. Varm olje i en panne/kjele. Varm den opp. Tilsett sitrussaften og vin. Skru opp varmen og la det koke litt inn. Rør hele tiden. Skjær smøret i små biter og visp dem inn i sausen en for en. Dette binder sausen. Rør inn revet skall og smak til med salt og pepper. Ha saus på varme tallerkener. Legg fisken på og dryss oliven rundt. Server med potetflarn eller pommes frites.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25814)
Kategori: Ovnsrett
Land: Italia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskegrateng 4.Fiskegrateng 4.
Denne retten har 132,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskegrateng med makaroni.Fiskegrateng med makaroni.
Denne retten har 144,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt lyr.Ovnsbakt lyr.
Denne retten har 116,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gratinert fiskefilet 1.Gratinert fiskefilet 1.
Denne retten har 196,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.