Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Isgalt med råkost og aioli



Isgalt med råkost og aioli oppskrift.
Fotograf: Hugo Opdal / Møreforskning
Råkost trenger ikke lages av gulrøtter, i denne oppskriften lager du den av fennikel, stangselleri og tomat. Dette er friskt tilbehør til grillet og stekt isgalt.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkisgaltfilet
1ssolivenolje
6sshvitløksmajones
2stkpotet
salt og pepper

Råkost

1stkfennikel, frisk
2stkselleri
2stktomat
2ssolivenolje
1tssitron
2ssgressløk, frisk
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Isgalt med råkost og aioli med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144,72440,49Kcal
Protein1,384,20gram
Karbohydrat5,2415,95gram
Kostfiber1,976,00gram
Fett12,7038,66gram
Mettet fett1,173,56gram
Salt0,130,39gram
Pris på oppskriftenKr 4,84Kr 14,73Kroner
Hele oppskriften veier1 218 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 150 grader.
Del fennikel, fjern kjernen og skjær resten i tynne fine skiver. Skrell stangselleri og høvle i lange remser med potetskreller. Del tomat, fjern innmaten og del tomatkjøttet i terninger.
Bland fennikel, selleri og tomat sammen med olje, sitronsaft, hakket gressløk, salt og pepper til en luftig og god salat.
Pensle fisken med olje på skinnsiden og dryss over salt og pepper.
Grillmerk fiskestykkene i grillpanne og etterstek i stekeovn i ca. 4 minutter. Mos potetog bland inn aioli til en jevn puré.
Fordel på tallerkenene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29228)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Panert isgalt med kantarellfrikassé.Panert isgalt med kantarellfrikassé.
Denne retten har 193,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Isgalt med råkost og aioli.Isgalt med råkost og aioli.
Denne retten har 144,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risotto med stekt isgalt.Risotto med stekt isgalt.
Denne retten har 110,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannestekt isgalt på safranrisotto.Pannestekt isgalt på safranrisotto.
Denne retten har 103,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet pasta med panert isgalt.Kremet pasta med panert isgalt.
Denne retten har 230,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.