Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ishavsrøye Tartar



Ishavsrøye Tartar oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grishavsrøyefilet ben- og skinnfri
1liten buntgressløk - finhakket
1sspepperrot, revet
2ssolivenolje, ekstra virgin
2sssoyasaus
2tslimesaft
salt og pepper

Krutonger:

4tynn(e) skive(r)loff
25grsmør
0,5stksitron, revet skall av

Salat:

Revet salat av diverse slag
Extra virgin olivenolje
Sitronsaft
salt og pepper

Dressing/ saus:

1dlCreme Fraîche / rømme
1tsgressløk - finhakket
2tspepperrot - revet
1tssitronsaft
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Soya
Spor-av-melk
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ishavsrøye Tartar med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier203,82400,86Kcal
Protein10,2520,16gram
Karbohydrat9,6619,00gram
Kostfiber0,891,75gram
Fett13,6026,75gram
Mettet fett5,3310,48gram
Salt0,941,84gram
Pris på oppskriftenKr 13,63Kr 26,81Kroner
Hele oppskriften veier787 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fisken i små terninger, ca 3x3 mm, eller kjør den gjennom kvern. Bland den med de øvrige ingrediensene og smak til med salt og pepper. Formes som runde "kaker" på serveringstallerken.

Krutonger
Varm opp en stekepanne, ha i smør og la det bli så varmt at det begynner å frese. Legg brødskivene i og stek disse gyldne på begge sider.
Gni revet sitronskall på hver skive og legg skivene på et stekebrett. Stek dem videre i stekeovn ved 160 grader til de er sprø, ca 10 minutter.

Salat
Riv salat av diverse slag og drypp over litt olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.

Dressing /saus
Alle ingredienser blandes og settes kjølig frem til servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23297)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kryddergravet Ishavsrøye.Kryddergravet Ishavsrøye.
Denne retten har 131,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinert ishavsrøye.Marinert ishavsrøye.
Denne retten har 180,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dillmarinert ishavsrøye.Dillmarinert ishavsrøye.
Denne retten har 108,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ishavsrøye Tartar.Ishavsrøye Tartar.
Denne retten har 203,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Langtidsbakt Ishavsrøye på asiatisk vis.Langtidsbakt Ishavsrøye på asiatisk vis.
Denne retten har 95,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.